از 0ریال
بررسی در دسترس بودن

غاری با چاه مرگ

دارای امتیاز نیست

مدت زمان

لغو

غیر قابل لغو

اندازه گروه

نامحدود

زبان

___

بررسی اجمالی

شهر مشهد از جمله شهرهایی است که به دلیل جاذبه های سیاحتی و زیارتی بسیاری که دارد، همه روزه زائران و توریست های بسیاری را پذیرا می باشد که از طریق تورهای هوایی مشهد و یا زمینی به این شهر سفر می کنند که البته برخی مسافران  بعضا به دلیل هزینه کمتر از تورهای لحظه آخری  مشهد نیز استفاده می کنند .

غار مغان مشهد:

یکی از جاذبه های پربازدید گردشگری مشهد توسط توریست‌ها غارهای تاریخی و اسرار آمیز  موجود در این شهر است که تعداد آنها به ۲۲۰ غار شناسایی شده می رسد که هرکدام راز و رمزهای مختص به خود را دارد یکی از این غارهای تاریخی معروف غار مغان است که در ۳۵ کیلومتری شهر مشهد و در جنوب روستای مغان واقع شده است . به دلیل کشف فسیل های حلزونی و بقایای باقی مانده از گذشته‌ها در مسیرهای انتهایی غار قدمت این غار را متعلق به صد میلیون سال پیش و یا دوره دوم زمین شناسی نسبت می دهند.

جهت بازدید از این غار باید جاده ای کوهستانی پرپیچ و خم را پشت سر گذاشت که از منطقه سیدی در جنوب شهر مشهد و کوه خلج شروع شده و در مسیر خود از روستاهای دیدنی با مناظر دلپذیر مانند بالندر ، اردمه و خان رود گذر کرد . پس از رسیدن به روستای مغان و گذر از کوچه‌هایی با طول ۲ کیلومتر به چشمه‌ای می رسیم که  استراحتگاه و محل اطراق چادر های گردشگران  و توریست‌ها و شروع مسیر پیاده روی به سوی ورودی غار می باشد. پس از طی مسافتی نه چندان طولانی به غار در انتهای روستا می رسید که شامل دو دهانه بوده و نیز دارای ارتفاعی بالغ بر ۲۹۱۰ متر از سطح دریا می باشد که به دلیل  وجود پرتگاه‌های خطرناک، دهلیزها، راه‌های پر پیچ و خم گوناگون در غار مغان ، ورود به داخل آن بدون راهنما و ابزار مورد نیاز خطرناک است.

عرض ورودی این غار در ابتدا ۱۹ متر و ارتفاع آن نیز از ۴ متر شروع شده و در نهایت به ۱۲ متر می رسد ، پس از گذر از ین بخش  و طی کردن ۱۱۰ متر به ستون‌های استلاکمیت می‌رسیم و در ادامه در فاصله ۱۲۰ متری از ابتدای دهانه ورودی غار به تنگه‌ای قابل رؤیت است که که دارای عرض ۴ متری می‌باشد که در قسمت غربی آن به ابتدای تالار دوم می رسید که تالار اول دارای ۲۴۶ متر طول و عرضی مابین ۱۱ تا ۳۳ متر و ارتفاعی در حدود ۹ متر است که موجب شده این غار داری بزرگترین تالار در میان غارها استان را دارا باشد ، تالار دوم نیز دارای ۲۹ متر طول و عرض ۱۰ و ارتفاع ۷ متری است .

پس از گذر از تالار دوم و پیمودن مسیری سربالایی با شیب تند به حفره های غربی و جنوب غربی با طول ۱۹ متر می رسیم که منتهی به تالار سوم می شود ؛ که مسیر غربی برای عبور دارای سهولت بیشتری نسبت به مسیر جنوب غربی است که پس از گذر از آن به تالار سوم با ۱۲ متر طول، ۷ متر عرض و ۶ متر ارتفاع می رسیم که در قسمت روبروی آن صخره‌ای ۵ متری دیده می شود  که پس از آن تالار چهارم قرار دارد که طولی برابر با ۲۳ متر ، عرض ۸ متر و ۶ متر ارتفاع را دارا می باشد.

پس از تالار چهارم و طی کردن مسافتی ۲۳ متری به دوراهی می رسیم که هر کدام طولی ۱۷ متری دارند که پس از گذر از آن به تالار زیبایی در داخل برکه ای به عمق ۲۰ تا ۴۰ سانتیمتر می رسیم که ابعادی برابر با ۲۰ متر مربع دارد می رسیم که البته آب آن غیر قابل شرب است. این غار شامل تعداد زیادی ستون های آهکی است که بر روی شیب‌های تند به داخل غار قرار دارد .

 پیشنهاد می شود جهت بازدید از غار حتما به همراه راهنما حرکت کنید زیرا امکان سقوط در چاه‌هایی  با ارتفاع ۲۵ متر بسیار زیاد است و در صورت نبود راهنما برای جلوگیری از گم کردن مسیر بازگشت از علامت گذاری استفاده کنید .

نمایش بیشتر

موقعیت فعالیت

بررسی

0/5
دارای امتیاز نیست
بر اساس ۰ بررسی
بسیار عالی
0
خیلی خوب
0
متوسط
0
خیلی ضعیف
0
بسیار بد
0
در حال نمایش 1 - 0 از ۰ در کل

نوشتن یک نظر

Created with Sketch.
از 0ریال

سازماندهی شده توسط

hamkooch

عضویت از 2020

ممکن است دوست داشته باشید