از 0ریال
بررسی در دسترس بودن

۲۵ کشور برتر دنیا

دارای امتیاز نیست

مدت زمان

لغو

غیر قابل لغو

اندازه گروه

نامحدود

زبان

___

بررسی اجمالی

هر ساله ۲۵ کشور برتر دنیا براساس وضعیت آن کشور به نمایش گذاشته می‌شود که در زمینه‌هایی مانند: امن‌ترن، مرفه‌ترین، قدرتمندترین و موارد مشابه رتبه بندی می‌کنند. یکی از مهم‌ترین نهادهای رتبه بندی کشورها آمریکا نیوز است که با در نظر گرفتن فاکتورهای مختلف لیست بهترین کشورهای جهان را در هر سال منتشر می‌کند. در این رتبه بندی عواملی چون حقوق شهروندی، قدرت نظامی، امنیت و بهداشت و آموزش لحاظ می‌شوند. برای تهیه این لیست موسسه آمریکا نیوز نظرات ۲۱ هزار نفر را مورد بررسی قرار می‌دهد که نخبگان، اقتصادان ها و فعالان آن کشور را شامل می‌شود. در لیست زیرمی توانید لیست بهترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۷ را مطالعه نمایید. کشور‌های برتر دنیا تلاش‌های زیادی برای بهترین بودن خود می کنند، که بتوانند تورهای گردشگری را برگزار و جاذبه‌های کشور خود را به توریست‌ها معرفی نمایند

۱- نیوزلند :

نیوزلند سرزمین مهاجران است که متشکل از ملیت‌های مختلف می‌باشد. نیوزیلند در اقیانوس آرام جنوبی و در حدود ۲۲۰۰ کیلومتری (۱۳۹۷ مایلی) شرق استرالیا واقع شده است. این کشور از لحاظ اقتصادی و سرمایه‌های اجتماعی در رتبهٔ بالایی قرار دارد که مرفه‌ترین کشور بر روی کره زمین است که باعث شده رده اول را بین ۲۵ کشور به خود اختصاص بدهد.

۲ – نروژ :

براساس اعلام موسسه لگاتم برای ۷ سال متوالی نروژ به عنوان بهترین کشور دنیا شناخت شد اما امسال این تاج از سر این کشور برداشت شد و رتبه دوم را به خود اختصاص داد. از مهم ترین شاخصه های این کشور این است که راضی ترین شهروندان را دارد. هیچ کشوری اندازه نروژ در سواحل خود بریدگی های بزرگ و کوچک در خود ندارد.

۳ – فنلاند :

جمهوری فنلاند کشوری است در منطقه اسکاندیناوی در شمال اروپا است. این کشور ۵٫۴ میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت آن هلسینکی است. حدود یک میلیون نفر از جمعیت کشور در منطقه کلان‌ شهری هلسینکی زندگی می‌کنند. فنلاند یکی از بهترین سیستم های آموزشی دنیا را دارد آنها ساختار نظام آموزشی شان را از اساس تغییر دادند. فنلاند منابع طبیعی چندانی ندارد و به همین دلیل فنلاندی ها، نیروی انسانی را اصلی‌ترین منبع اقتصادی کشور خود می دانند. از نظر فنلاندی ها آموزش و پرورش هزینه نیست، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت است. به همین دلیل شاید هیچ شگفت‌آور نباشد که درآمد ناخالص ملی فنلاند با جمعیت ۴/۵ میلیونی نفری برابر با ۲۵۰ میلیارد دلار باشد. کافی است این رقم را با درآمد ناخالص ملی ۵۱۴ میلیارد دلاری ایران هفتاد و چند میلیونی قیاس کنید تا بهتر متوجه این تفاوت شوید!

۴ – سوییس :

این کشور کوچک اروپایی به دلیل بهره‌مندی از سیستم‌های اجتماعی پیشرو، دفاع از حقوق شهروندان و محیط اقتصادی مساعد در این رتبه قرار گرفته است مراقبت های بهداشتی و سلامت مطلوب باعث شده که این کشور رتبهٔ چهارم را به خود اختصاص بدهد. این کشور دارای امنیت فوق العاده است که باعث آرامش شهروندان می شود یکی از علل مهم در موفقیت کشور سوییس اهمیت دادن به حقوق شهروندی است.

۵ – کانادا :

کانادا از جمله کشورهایی محسوب می شود که در زمینه سرمایه اجتماعی و کسب و کار پیشرفت فراوانی داشته است. کانادا با وسعتی بیش از وسعت ایالات متحده امریکا و سی میلیون جمعیت دومین کشور پهناورجهان است. این کشور رده پنجم را به خود اختصاص داده است که رتبه خوبی بین برترین کشور های دنیاست.

۶. استرالیا :

این کشور به سبک زندگی آروم و آب و هوای بی نظیر خود مشهور است. کشور استرالیا هرساله گردشگران زیادی را جذب خود می کند که علل اصلی آن آب و هوای مناسب و بکری است که در تابستان دارد و همچنین سواحل آن بهشتی گمشده محسوب می شود. استرالیا در سطح جهان به عنوان یکی از متنوع ترین و دوستانه ترین کشورها شناخته شده است. در کشور استرالیا، هزینه ها پایین و درآمد ها بالاست که خود مزیتی بی نظیر برای یک کشور محسوب می شود.

۷. هلند :

هلندی ها چه از نظر اقتصادی و چه از نظر آموزش دارای رده بالایی است. این کشور دارای جاذبه های فراوانی است که معروف به شهر گل های لاله است که این جاذبه خود باعث وارد شدن توریست ها و مهاجران زیادی به این کشور شده است. هلند کشور هنرمندان هم هست. بسیاری از هنرمندان مشهور جهان از رامبراند گرفته تا ون‌گوگ، نقاشان معروف، در این کشور زندگی می‌کردند. هلند یکی از کم ارتفاع ترین کشورهای جهان است به طوری که حدود نیمی از آن هم سطح یا پایین تر از سطح دریاست.

۸. سوئد :

این کشور در همسایگی کشور دانمارک قرار دارد. از جمله برتری های این کشور کیفیت اقتصادی و حکومتی برتر است. در حدود یک سوم جمعیت جوان سوئد، تحصیلات دانشگاهی خود را در یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج های این کشور ادامه می‌دهند. همچنین بیش از ۸۵٪ مردم سوئد در ناحیه شهری زندگی می‌کنند. این کشور مردمان خونسردی دارد که یکی از دلایل آن آب و هوای آن می باشد.

۹. دانمارک :

این کشور، کوچکترین کشور اسکاندیناوی می باشد. تحصیل در دانمارک برای افراد زیر ۱۶ سال اجباری است و در مدارس دولتی یا خصوصی تدریس می گردد. با این وجود، حدود ۸۲% از جمعیت جوان این کشور نیز به تحصیلات خود در مقاطع بالاتر ادامه می دهند. هزینه های زندگی برای مهاجران، نقش بزرگی را در زندگی اجتماعی و کاری آنها ایفا می کند. دانمارک از حدود ۱۲٬۵۰۰ سال پیش مسکونی بوده و پیشینه کشاورزی در این سرزمین به ۳۹۰۰ پیش از میلاد بازمی‌گردد.

۱۰. بریتانیا :

بریتانیا به واسطه بهره مندی از کسب و کار و تجارت موفق توانسته رتبه دهم را به خود اختصاص بدهد. با فاکتور گرفتن از خروج این کشور از حوضه شنگن از جمله کشور هایی است که در زمینه های فراوانی زیادی را بدست آورده است. فرهنگ مردم بریتانیا طوری است که بسیار آدم های خوش قولی هستند و به آنچه که وعده می دهند عمل می کنند. برای موفقیت در برخورد با یک فرد انگلیسی باید وضع خود را نشان داد و بر گفته‌ی خود تأکید کرد. انگلیس مجموعه‌ای از فرهنگ‌های متفاوت است. در طول سال‌های گذشته افراد زیادی از ملیت‌های گوناگون به ویژه هندی، بنگلادشی و چینی به این کشور مهاجرت کرده‌اند. لندن، بیشتر شبیه به شهری چند ملیتی است تا شهری انگلیسی. با این حال با دور شدن از مراکز بزرگ جمعیتی، هنوز بافت سنتی انگلیسی در این کشور حفظ شده است.

۱۱. آلمان :

آلمان از صنعتی ترین کشورهای دنیاست و به عنوان پولدارترین کشور سرمایه دار در حوضه اروپا می باشد. این کشور در پله اقتصادی رتبه ۵ دارد و رتبه ۱۱ را در بین ۲۵ کشور برتر دنیا دارد. مبنای تصمیم‌گیری‌ها در جمهوری فدراتیو آلمان قانون اساسی این کشور است که در آن بر دموکراتیک بودن این کشور تاکید شده است. در رأس دولت این کشور رئیس جمهور قرار دارد که بیشتر نقشی نمادین دارد و تصمیم‌گیری‌ها در آلمان به عهده رئیس حکومت است که صدر اعظم خوانده می‌شود. آلمان سومین کشور جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است و بزرگترین صادر کننده کالا (از نظر درآمد) و دومین کشور واردکننده کالا در جهان است.

۱۲. لوکزامبورگ :

این کشور در زمینه شاخص های آزادی و بهداشت جهانی سرآمد است. جمعیت این کشور ۴۸۶ هزار نفر با میانگین سنی ۳۹ سال است. امید به زندگی برای زنان ۸۳ و برای مردان ۷۶ ‌سال است. ۸۷ ‌درصد از مردم این کشور مسیحی پیرو کلیسای کاتولیک رم هستند. زبان رسمی آنها لوکزامبورگی است. لوکزامبورگ کشوری است در شمال اروپا. این کشور با بلژیک، فرانسه و آلمان همسایه است و تنها بازمانده نظام حکومتی دوک‌نشینی در جهان است. لوکزامبورگ یکی از کوچکترین کشورهای قاره اروپا است. این کشور از نظر وسعت در بین ۱۹۴ کشور جهان رتبه ۱۷۵ را دارد. لوکزامبورگ کشوری در قاره اروپا است که به مرکزی برای موسسه‌های مالی و بانک تبدیل شده است.

۱۳. ایرلند :

این کشور در زمینه آزادی فردی و همچنین در زمینه آموزش دارای برتری های خاصی است. اقتصاد ایرلند در سال‌های اخیر از تمرکز بر روی اقتصاد کشاورزی به اقتصاد مدرن بر پایه دانش روز و تمرکز بر روی خدمات، فناوری پیشرفته و توسعه تجارت و صنعت و سرمایه گذاری دگرگون شده است. از نظر سرانه تولید ناخالص داخلی ایرلند یکی از ثروتمندترین کشورهای سازمان همکاری و توسعه و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۸ شناخته شد. جمهوری ایرلند دارای یک نظام پارلمانی است. رئیس جمهور که رئیس دولت است برای یک دوره ۷ ساله انتخاب می‌شود و می‌تواند برای دو دوره پیوسته نیز انتخاب گردد.

۱۴. ایسلند :

امنیت، آزادی فردی و سرمایه اجتماعی را می توان مواردی دانست که باعث شده کشور ایسلند را به رتبه ۱۴ برساند. اقتصاد این کشور مجموعه‌ای از خدمات، صنعت،  سرمایه‌گذاری و ماهیگیری است و این کشور چهارمین کشور جهان از نظر تولید به ازای هر شهروند است. کشور زیبای ایسلند جزیره ‌ای در شمال اقیانوس اطلس و شمالی‌ترین کشور اروپاست. پایتخت و عریض ترین شهر آن ریکیاویک است. ایسلند که تا قرن بیستم از فقیرترین کشورهای جهان بود در سال‌های پس از جنگ جهانی دوم با صنعتی کردن ماهیگیری خود و دریافت کمک از طرح مارشال به رفاه دست یافت و توانست در دههٔ ۱۹۹۰ تبدیل به یکی از مرفه‌ترین کشورهای جهان شود و حتی در سال از لحاظ شاخص توسعه انسانی در سال ۲۰۰۵ رتبهٔ اول را در میان کشورهای جهان به‌دست آورد. ایسلند دارای بازاری آزاد است و میزان مالیات در این کشور نسبت به دیگر اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه نسبتاً پایین است.

۱۵. اتریش :

این کشور مرکزی اروپا به واسطه زیر شاخصی به نام امنیت باعث شده که در جمع ۹ کشور برتر دنیا در زمینه امنیت قرار بگیرد. اتریش کشوری سرسبز و زیبا در اروپای غربی می باشد که مهد تمدن موسیقی دنیا محسوب می گردد. این کشور با کشورهای آلمان، سوئیس،  جمهوری چک، ایتالیا،  مجارستان و جمهوری اسلوانی همسایه می باشد. ثبات سیاسی و اجتماعی و دارا بودن کمترین میزان ناآرامی و تنش در اتریش در مقایسه با سایر کشورهای جهان، این کشور را به مکانی مطلوب جهت شرکت های بین المللی مبدل ساخته است.

۱۶. بلژیک :

هر چند این کشور زیر فشار‌های مطبوعاتی فراوانی  در دو سال اخیر بوده است اما همچنان مردمان این کشور در جمع مرفه ترین کشور های دنیا قرار دارند. این کشور از لحاظ تحصیلات، آموزش و تحصیلات بین کشور های برتر قرار دارد. بلژیک، با جمعیت متراکم، در قلب یکی از مهمترین مناطق صنعتی جهان قرار گرفته‌است. به طور جاری، اقتصاد بلژیک، عمدتاً بر پایه خدمت است و طبیعتی با بخش‌های دوگانه فلاندری جلوه پویایی از خود بروز داده و بروکسل به عنوان مرکز چند نژادی و چند زبانه آن، و یکی از بلندمرتبه‌ترین اعضای اتحادیه اروپا ست و اقتصادی والونی که از لحاظ تولید ناخالص ملی یک چهارم عقب مانده‌ است.

۱۷. آمریکا :

هر چند دونالد ترامپ این روزها وعده های زیادی در زمینه اوج بودن کشور آمریکا می دهد اما با سقوط چند پله ای، آمریکا در رتبه ۱۷ قرار دارد که نسبت به سال قبل در حال رکود اقتصادی و مالی است. نظام حکومتیِ آمریکا در چارچوب قانون اساسی و براساس سیستم جمهوری فدرال بنیاد نهاده شده‌ است. از نظر کل وسعت آب و خاک، آمریکا بعد از روسیه و کانادا، سومین کشور پهناور جهان است. هزینه های تحصیل و آموزش در این کشور بسیار زیاد است و مالیات های فراوان برای شهروندان از دیگر نسبتی است که میشود به این کشور داد.

۱۸. فرانسه :

فرانسوی‌ها از ملت‌هایی هستند که با مشکل اقتصادی مواجه شده‌اند با این حال به لحاظ محیط زیستی کار خود را پیش برده‌اند و رتبه‌ای را کسب کرده‌اند. مردم فرانسه خیلی شاد و سر حالند و تعصب زیادی روی کشورشان دارند به طوری زیاد مایل به صحبت کردن به زبانی غیراز فرانسوی نیستند و تا حد امکان از اجناس خارجی استفاده نمی‌کنند. اگر چیزی مطابق میلشان نباشد خیلی زود واکنش نشان داده و عصبانی می‌شوند. اگر کسی به آن‌ها بی احترامی کند ناراحت می‌شوند و به آزادی فردی خیلی احترام می‌گذارند.

۱۹. سنگاپور :

 سنگاپور مکانی بسیار مناسب برای زندگی کردن می‌باشد و از لحاظ امنیت و سلامت بسیار مناسب می‌باشد این کشور در رتبه اول امنیت و رتبه دوم سلامت قرار دارند و از برترین کشورهای آسیایی محسوب می‌شود. صنعت گردشگری، یکی از منابع عمده درآمد سنگاپور را تشکیل می‌دهد. جاذبه‌های طبیعی فراوان، تنوع قومی، استفاده از زبان انگلیسی به عنوان یکی از زبان‌های اصلی و شبکه حمل و نقل گسترده و کارآمد، از جمله دلایل محبوبیت این کشور دربین جهانگردان است.

۲۰. اسلوونی :

کشور اسلوونی از لحاظ محیط زیست و منابع طبیعی بهترین کشور دنیاست. گرچه وسعت اراضی کشاورزی بسیار اندک است، ولی وجود چراگاه‌های کوهستانی باعث رونق دامپروری شده‌اند. در قسمتهای شمال غربی، معادن عظیمی از جیوه قرارگرفته است، که همراه با صنایع سبک و صنعت گردشگری، نقش مهمی در تأمین درآمدهای کشور، ایفا می‌کنند. در سالیان اخیر، رشد صنایع دستی و محلی در این کشور، بسیار چشمگیر بوده است.

۲۱. اسپانیا :

دردسرهای سیاسی طی دو سال گذشته سایه سنگینی بر سر اسپانیا انداخته است ولی با این حال این کشور با داشتن شاخص های محیط زیست و امنیت در بین کشور های برتر دنیا قرار دارد. اسپانیای امروزی کشوری دموکراتیک و دارای حکومتی پارلمانی تحت قانون اساسی پادشاهی است. اسپانیا یک کشور توسعه‌یافته و نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی می‌باشد. این کشور همچنین دارای سطح بالای استاندارد زندگی است. اسپانیا در سازمان ملل متحد، ناتو، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه واتحادیه اروپا عضو است.

۲۲. ژاپن :

ممکن است این کشور در پروسه جنگ و درگیری با رکود همراه باشد ولی همچنان جزو مرفه ترین کشور های دنیا قرار دارد. ژاپن یکی از کشورهای منطقه آسیا می باشد که طی سال های اخیر پیشرفت های زیادی در زمینه اقتصادی داشته است. ژاپن کشوری کاملاً محصور شده در آب است که با مرزهای آبی با کشورهای چین، کره جنوبی، کره شمالی و روسیه همسایه‌است. این کشور در پایان جنگ جهانی دوم، تمامی متصرفات فراسوی دریایی خود، از جمله کشور کره را که در آن زمان ۴٫۵٪ درصد کل کشور را تشکیل می‌داد، از دست داد.

۲۳. هنگ کنگ :

کشور هنگ کنگ از سوی سازمان ملل به رسمیت شناخت نشده است با این حال با داشتن شاخص های رفاهی در بین کشور های مرفه دنیا قرار دارد. منطقه هنگ کنگ یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه در جمهوری خلق چین است. منطقه دیگر ماکایو است. زبان‌های رسمی در هنگ کنگ چینی و انگلیسی است. زبان رایج در هنگ کنگ اما عملاً زبان کانتونی است که یکی از گونه‌های چینی می‌باشد. ۹۳٫۶ درصد از مردم هنگ کنگ چینی‌تبار هستند. واحد رسمی پول هنگ کنگ، دلار هنگ کنگ است.

۲۵. پرتقال :

۲۴. مالت :

این کشور قدمت زیادی در زمینه دریانوردی و کشف سرزمین های جدید دارد و همچنین در زمینه آزادی های فردی شناخته شده می باشد که خود باعث شده جزو کشور های برتر دنیا باشد. پرتقال مهد تمدن های تاریخی است و توریست های زیادی هر ساله به آن جا سفر می کنند. کشور پرتغال دو منطقه کلان‌شهری عمده دارد که یکی کلان‌شهر لسیبون در جنوب و دیگری کلان‌شهر پورتو در شمال است. نام کامل پورتو، پورتو-کاله بوده‌است که به معنی بندر کال‌ها (نام قومی سلتی) است و نام پرتغال نیز تلفظی از نام پورتوکاله‌است. مناطق پورتو و لیسبون از قدیم با یکدیگر در رقابت بوده‌اند. پرتغال غربی‌ترین کشور سرزمین اصلی اروپاست و خاک پرتغال به همراه تنها همسایه خود اسپانیا شبه‌جزیره ایبری را تشکیل می‌دهد.

این جزیره کوچک واقع شده در مدیترانه است که از مجمع الجزایر کوچکی تشکیل شده که در طول تاریخ نقش استراتژیکی خاصی داشته است و آن‌ها از نظر معیار سرمایه اجتماعی در رده بالایی قرار دارند که خود باعث دادن رتبه به این کشور شده است. فرمانروایی مالت، جمهوری و دارای یک مجلس قانونگذاری است که ۶۵ نماینده دارد. پایتخت این کشور، شهر والِتا می‌باشد. این کشور با تمام مشکلات خود رتبه ۲۴ را به خود اختصاص داده است.

نمایش بیشتر

موقعیت فعالیت

بررسی

0/5
دارای امتیاز نیست
بر اساس ۰ بررسی
بسیار عالی
0
خیلی خوب
0
متوسط
0
خیلی ضعیف
0
بسیار بد
0
در حال نمایش 1 - 0 از ۰ در کل

نوشتن یک نظر

Created with Sketch.
از 0ریال

سازماندهی شده توسط

hamkooch

عضویت از 2020

ممکن است دوست داشته باشید